N O O M B L A

Je ziet ze overal voorbijkomen, sociale media graphics die ontzettend gaaf zijn. Stel je bent een startende ondernemer die graag de kracht van sociale media wilt benutten om nieuwe klanten te werven. Je weet dat je een eigen stijl moet creëren en je wilt voor jou bedrijf of merk ook van die gave graphics maken, hoe doe je dat?

Maak je geen zorgen. Wij hebben 5 tools voor je op een rijtje gezet waarmee jij die gave graphics kunt maken. Ze zijn nog gratis ook!

Giphy

Giphy is de tool voor leuke bewegende beelden. Op de site van Giphy vind je ontzettend veel bewegende (GIF) bestanden die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de sociale media van jouw bedrijf. GIF-bestanden zijn korte filmpjes die zich steeds achter elkaar herhalen. Hetzelfde fragment zie je keer op keer weer opnieuw!

Gravit

Gravit is een favoriete in de open source grafisch design community. Het systeem opent veel nieuwe deuren wegens de vele mogelijkheden in het maken van grafische designs. Met Gravit kun je zelfs apps en professionele presentaties maken!

Canva

Canva is een superhandige tool waarmee je eenvoudig sociale media graphics kunt maken. Door de gebruiksvriendelijke manier van werken en de pre-sets is het praktisch voor iedereen mogelijk om een mooi design neer te zetten.

Befunky

Als je voor een post wilt maken waarin je ergens uitleg over wilt geven is Befunky de perfecte oplossing. Befunky biedt verschillende templates die je op veel verschillende manieren kunt bewerken naar je eigen style. Befunky staat erom bekend dat je er super eenvoudig mee kunt werken!

Flipagram

Flipagram is gemaakt om verhalen te vertellen. Deze app verbind je met bijvoorbeeld je fotogalerij waarmee hij een prachtige slideshow van maakt. Flipagram bied je ook een grote audio galerij waaruit je muziek kunt kiezen die je kunt gebruiken onder je slideshow ’s. Natuurlijk kun je ook je eigen muziek uploaden.

Gelukkig bestaan er gratis tools waarmee ook jij in de gelegenheid wordt gesteld om je eigen sociale media graphics te maken. Deze tools kunnen soms namelijk ook ontzettend ingewikkeld zijn. Gelukkig hoef jij je nu geen zorgen meer te maken om leuke sociale media content te publiceren!

Related Post

Geen Reacties

Leave a Comment

Noombla is a Dutch-based digital growth company which is specialised in a variety of online and offline services.