N O O M B L A

Wanneer iemand ons een miljoen euro biedt om zomaar je persoonsgegevens te mogen kopen, zullen we hem vriendelijk de deur wijzen. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

– Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten We zetten betaaldiensten als iDEAL in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.

– Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

– Voor het registreren van een domeinnaam Jouw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaamorganisatie. Als we dit niet delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

– Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe productpagina bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkersovereenkomt mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

– Voor het verkrijgen van feedback We zetten onderzoeksbureaus in om te horen hoe tevreden jij over onze diensten bent.

Onze beste mensen zorgen ervoor dat je gegevens goed worden beschermd en beveiligd, ook nadat ze gedeeld zijn met een andere partij.

Noombla is a Dutch-based digital growth company which is specialised in a variety of online and offline services.