De functies van Noombla Simplicity

Een Drag & Drop editor. Persoonlijke service. Unieke en krachtige functies speciaal voor jouw branche. Je eigen online winkel. Geen restricties op jouw site. Het maken van een eigen professionele site is nog nooit zo makkelijk geweest.

Een professionele website maken is nog nooit zo makkelijk geweest

Met onze Drag & Drop editor sleep je je tekst en afbeeldingen precies naar de plek waar jij ze in gedachten had. Je maakt het jezelf eenvoudig doordat alles precies staat hoe jij dat wilt.

Jouw persoonlijke accountmanager staat altijd voor je klaar. Hij of zij is jouw vaste aanspreekpunt. 
Eenvoudig website maken
Website builder met contact functie

Bespaar tijd en energie met onze opstartservice. Alles is direct naar jouw wens en omdat je er niet alleen voor staat bereik je direct resultaten.

Je maakt je website met ons in plaats van via ons

Zorgeloos online

Omdat je bij ons een gratis SSL-certificaat hebt en er back-ups worden gemaakt van jou website wanneer jij dat wilt, hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Prachtig op elk apparaat

Als bedrijf loop je tegenwoordig 2 stappen achter als je geen responsive design hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw site er op elk apparaat goed uitziet. Zo kunnen jouw bezoekers zelfs op de telefoon genieten van jouw prachtige design.

Website statistieken mobiel

Unieke functies voor elke branche

Wij geloven dat iedere branche een andere benadering nodig heeft. Iedere branche heeft een eigen publiek. Wij zijn van mening dat we, om echt resultaat te behalen, moeten kijken hoe het publiek van jouw branche jouw site zou gaan gebruiken. Dit is de insteek, dé visie waarmee we onze templates gemaakt hebben.

Onze templates zijn, zorgvuldig ontworpen, op jouw branche afgestemd, voor alle apparaten, voor elk publiek en als kers op de taart, met unieke functies die het jou en jouw klanten makkelijk maken. In iedere template zitten speciale marketingtools én voor iedere branche hebben we doorbrekende en unieke functies geïmplementeerd die aansluiten bij de behoeftes van jou maar voornamelijk de behoeftes van jouw klant.

Jouw site is een marketingtool

Sociale media connecties

Gebruik het internet optimaal en zorg dat alle losse aspecten samenkomen op het allerbelangrijkste: jouw site. Verbind je sociale media kanalen met onze koppeling en zorg ervoor dat jouw netwerk op alle mogelijke manieren in staat is om te groeien.

Email campagnes

Bind je klanten aan je bedrijf met email campagnes. Vertel ze meer over jouw bedrijf, dienst of product en zorg ervoor dat jij eruit springt in hun mailbox. Gebruik je site als promotiekanaal voor jouw email campagne en laat ze zich inschrijven via de email koppeling op jouw site.

Contact of registratieformulieren

Verzamel informatie van je klanten of bezoekers om ze beter te leren kennen of om doelgerichte informatie te verkrijgen. Verander je perspectief en zorg ervoor dat jij contact met je bezoekers kan opnemen.

Google Maps

Laat je klanten zien waar je gevestigd bent op een manier waarop je concurrent dat niet doet. Betrek je klanten bij je bedrijf door ze het unieke verhaal van jouw bedrijf te vertellen en laat alles samen komen op dé ‘over ons’ pagina voor jouw bedrijf.

Jouw online winkel

Bereik een fantastisch groot publiek en open jouw eigen online winkel. Verreik je bedrijf met dé manier waarop we in de 21e eeuw ondernemen en maak gebruik van de online wereld. Bereik het publiek dat zich met al met meer dan 4,16 miljard op het internet bevind en nog steeds iedere dag groeit. Denk in mogelijkheden, bereik een groter publiek, verkoop meer en doe wat je concurrenten niet doen: ondernemen op de manier van de 21e eeuw.

Verkoop meer

Verkoop wereldwijd

Voor elke bestemming kun je aangepaste regels instellen voor verzending en belasting.

Beheer eenvoudig je producten

Voeg eenvoudig producten toe en bewerkt deze helemaal naar jouw wens.

Beheer je webshop met meerdere mensen

Maak meerdere accounts aan, je hoeft je webshop niet alleen te beheren.

Hoge standaarden

Onze hoge standaarden maken het jou makkelijk. Een van onze vele voordelen zijn, je krijgt: standaard algemene voorwaarden en een privacy beleid.

Dát is

Noombla Simplicity

Maak jouw website

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie > Akkoord >>