N O O M B L A

Hoe werkt de website analyse?

Onze analyse bekijkt uw website op vijf verschillende dimensies. Per dimensie geef onze analyse een score en eventuele verbeterpunten!

vindbaarheid Website Analyse

Binnen deze dimensie kijken wij naar de vindbaarheid van uw website. In hoeverre uw gevonden kan worden door potentiële klanten en wat u hieraan zou kunnen verbeteren. Voor elke onderneming, klein of groot is dit van belang voor het verkrijgen van nieuwe cliënten. 

veiligheid Website Analyse

Binnen de dimensie van veiligheid kijkt onze analyse naar het SSL-certificaat maar ook naar de beveiliging van het inlog systeem en de eventuele gegevens van klanten die u opslaat. Beveiligign hiervan is een belangrijke eis voor de AVG.

snelheid Website Analyse

De snelheid is een belangrijk aspect van uw website. Dit beïnvloed de vindbaarheid in Google maar zorgt er ook voor dat bezoekers de website als prettig en fijn ervaren. Websites die niet snel zijn kenmerken zich met veel korte bezoekers die de site snel verlaten.

Wat kunt u met de analyse?

Onze analyse is geheel vrijblijvend. U bent niet verplicht om de verbeterpunten door ons te laten toepassen. Echter kunnen wij met onze dienstverlening perfect aansluiten op de te verbeteren zaken.

Huidige situatie website

Onze website analyse geeft een duidelijk beeld bij hoe uw website ervoor staat. Dit kan een goede indruk geven van hoe online volwassen uw organisatie is.

Verbeteren van de huidige website

De website analyse wordt meestal gebruikt om de verbeterpunten in kaart te brengen. Wij adviseren onze klanten naast de analyse hier ook graag bij.

Analyseer nu uw website!

Gebruik uw zakelijke email voor contact.

Onze analyse wordt reeds veel gebruikt

693

Analyses uitgevoerd

453

Verbeterpunten

276

Uitgevoerde optimalisaties

Referenties van onze klanten

Onze website scan heeft al diverse partijen verder geholpen

Voor wie werken wij?

Liever met ons in contact komen in plaats van een analyse?

Noombla is a Dutch-based digital growth company which is specialised in a variety of online and offline services.